Droomwerk

Droomwerk

•We werken samen om toegang te krijgen tot, de vaak nog onbewuste bron van kennis en kracht die ieder mens in zich draagt.
•Dromen ontspringen uit diezelfde bron en kunnen invloed hebben op handelen in het dagelijks leven, gezondheid, zelfkennis, persoonlijke groei en spiritualiteit. Je kan hieruit opmaken dat dromen hun werking hebben op het fysieke vlak, het emotionele vlak, het mentale vlak en het spirituele vlak.

•Droomwerk kan gedaan worden vanuit Sjamanistisch werk als mede kunnen we Focussen op dromen en Voice Dialogue op droomwerk toepassen.
•Met Sjamanistisch droomwerk gaan we terug in de droom om te kijken wat er nog meer is en word de droom verder gedroomd. De essentie van het werken met focussen is dat de gevoelssensatie in je lichaam bepalend is voor de interpretatie van een droombeeld. Bij voice dialogue gaan we op zoek naar de personen in de droom en welk deel in ons zij vertegenwoordigen.

Meer halen uit de Heilige Dromen die van 25-12 t/m 06-01 zijn; de Periode tussen Kerst en 3 Koningen. Tijdens deze periode zijn de sluiers dun en hebben onze dromen een andere kwaliteit. Zij bevatten boodschappen en voorspellingen voor het komende jaar. Als je meer wilt weten wat jouw dromen te vertellen hebben, is het goed om een Trance Droomreis te maken. Een reis die word begeleid door drum en zang. Of Ademwerk te doen met de intentie om een belangrijk inzicht of heling middels de Adem te ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Praktijk Shunyata Privacy Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Praktijk Shunyata geeft geen informatie aan derden zonder jouw toestemming. Annuleren consult Een consult kan per email of telefonisch