De Spirit van een Mens krijgt, nadat zij is opgerekt door het betreden van Sjamanistische Werelden, nooit meer dezelfde afmeting

Ik was zelf al jaren bezig met spiritualiteit. Eigenlijk zo lang ik mij kan herinneren. Als kind had ik “denkbeeldige vriendjes” en leefde ik in een Magische Wereld.

Op school werd mij dit afgeleerd en toen ik volwassen begon te worden ging ik trainingen volgen om deze Magie weer terug te krijgen. Ik heb het yogapad bewandeld, cursussen psychometrie gedaan, opleiding tot spiritueel therapeut gedaan maar het was pas toen ik mij met Sjamanisme bezig ging houden dat de Magie weer terug kwam.

Ik ben Dankbaar dat ik dit pad mag bewandelen en wil mijn enthousiasme en passie graag delen met de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

DroomwerkDroomwerk

Droomwerk •We werken samen om toegang te krijgen tot, de vaak nog onbewuste bron van kennis en kracht die ieder mens in zich draagt. •Dromen ontspringen uit diezelfde bron en

Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Praktijk Shunyata Privacy Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Praktijk Shunyata geeft geen informatie aan derden zonder jouw toestemming. Annuleren consult Een consult kan per email of telefonisch