Sjamanistisch Ademwerk @Flink in Amsterdam Nieuw West

Ik heb een superfijne samenwerking gevonden en wel bij Flink in Amsterdam Nieuw West. Een oase te midden van de multiculturele wijk Nieuw West. De materialen die gebruikt zijn, zijn allemaal van duurzaam materiaal en de visie en missie van Maaike, de eigenaresse, resoneert volledig met mij. Op deze plek klopt mijn Sjamanistisch hart.

Elke maand geef ik, samen met Paula Boudestein van Unimaya,  de Shamanic Breath Journey. Dit is een AdemReis in een ceremoniële Sjamanistische setting, waarbij we ademen met een intentie en we door ons lichaam naar Sjamanistische werelden kunnen reizen om te vragen om heling, inzicht en zuivering. We kunnen om hulp vragen om zaken los te laten of verloren kracht en/ of zielendelen terughalen. Een bijzondere reis die elke keer weer verrast. Deze reis doet ook mee aan wetenschappelijk onderzoek. Het is niet verplicht maar we vragen mensen mee te werken aan dit onderzoek naar de effecten van Ademwerk op stemming en veerkracht.

Data Shamanic Breath Journey

14-07- 2019  14.00-17.00 (VOL)

18-08-2019   14.00-17.00

15-09-2019   14.30-17.30

meer data volgt binnenkort.

Voor meer info mail of bel gerust naar info@praktijk-shunyata.nl of 06-24906335

 

 

Geef een reactie