Praktijk Shunyata doet mee aan wetenschappelijk onderzoek

Praktijk Shunyata is benaderd door klinisch psycholoog Rishma Kubsing en de Universiteit van Maastricht om het Ademwerk als controlegroep te laten dienen bij een onderzoek naar de effecten van Ayahuasca op veerkracht en stemming.

Dit betekend dat ik de Ademwerk groepen en individuele sessies laat monitoren. Dit betekend voor deelnemers dat er een voormeting plaats vind en gevraagd word of je een dagboekje bij wilt houden. Ook zullen er een aantal momenten zijn waarop gemeten wordt. Gelijk na de Ademsessie, met 3 maanden, 6 maanden en een jaar.

Deelnemers die hier niets voor voelen, kunnen zich vrijstellen van het onderzoek. Alleen deelnemers die hier aan mee willen doen, zullen worden gevraagd de vragenlijsten in te vullen en de metingen te doen. Wel is het zo dat hoe meer deelnemers hier aan mee willen doen, hoe beter het beeld van wat Ademwerk kan doen voor de mens.

Ik vind het in ieder geval een uitgelezen kans om meer aandacht en bevestiging te krijgen voor andere vormen van heling dan wat nu wordt aangeboden in het reguliere circuit. Ik wil de deelnemers dan ook vragen om hier open voor te staan. Laten we met zijn allen de wereld een beetje mooier maken en de wetenschap laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze eigen Adem.

voor vragen over dit onderzoek, mail mij gerust via info@praktijk-shunyata.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts