Shamanic Breath Ceremony

Maandelijks @ Flink in Amsterdam Nieuw West, geef ik samen met verschillende co- creators de Shamanic Breath Ceremony. Een journey waarin we reizen met onze eigen Adem en we samen het veld creëren om helend werk te doen.

We ademen met een intentie waardoor we via ons lichaam naar Sjamanistische werelden kunnen reizen om te vragen om heling, inzicht en zuivering. We creëren een heilige ruimte door een energetisch veld neer te zetten. De ervaring leert dat we op deze wijze meer uit het Ademwerk kunnen halen en er meer gebeurt op energetisch niveau. We kunnen om hulp vragen om zaken los te laten of verloren kracht en/ of zielendelen terughalen. Een bijzondere reis die elke keer weer verrast.

De ruimte @ Flink is een bijzonder fijne locatie die helemaal past bij het Sjamanistisch werk dat we doen. Alles van natuurlijke materialen en de accoustiek is geweldig waardoor de drum en de zang waarmee de reizen mee worden begeleid heel goed tot zijn recht komen.

Deze reis heb ik zelf ontwikkeld na jarenlange training in de Siberische traditie (Tengrism) en de opleiding Sjamanistisch Ademwerk bij Definest. Na enige tijd heb ik deze reis verder ontwikkeld met Paula Boudestein van Unimaya. Paula is naast Sjamanistisch Ademwerker ook een reiziger pur sang waardoor ik, in de periode dat Paula op reis is, met andere healers en Sjamanistische practioners werk. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten en healerschap en brengen ze hun eigen unieke energie naar de journeys. Ik ben dankbaar dat ik met zulke mooie mensen mag samen werken en hoe ze mij inspireren om te blijven groeien.

Agenda

12-01-2020 (14.00 – 17.00) Shamanic Breath & Cacao Ceremony (een samenwerking met Lisa Marieke van Beyond Egos)(VOL)

23-02-2020 (14.00 – 17.00) Shamanic Breath Ceremony (een samenwerking met Lisa Marieke van Beyond Egos)

22-03-2020 (14.00 – 17.00) Shamanic Breath Ceremony (een samenwerking met Jeanette Branderhorst van Human Spirit)

12-04-2020 (14.00 – 17.00) (een samenwerking met Lisa Marieke van Beyond Egos)

07-06-2020 (14.00 – 17.00)

meer data volgen binnenkort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.