Shamanic Breath Journey buiten in de Natuur

We gaan naar buiten om ons Ademwerk te doen. Om een dieper contact te maken met alles in en om ons heen. De natuur helemaal door ons lijf te laten gaan en ondersteund te worden door de Aarde. Een directe verbinding met de wereld van Adem boven en om ons heen en een veilige bedding van de Aarde die ons koestert en vasthoud.

Ademwerk is een krachtige tool die we allemaal in ons dragen. Het is onze verbinding met Spirit, de Grote Geest van Al dat leeft. Dit is hetgeen wat ons zo diep raakt bij het Ademwerk; het heeft niets van buiten af nodig, en iedereen heeft er toegang toe om deze tool te gaan inzetten in het leven. De adem is er altijd en kan je overal brengen, het brengt ons allen terug naar waar het om draait: het herinneren van onze essentie. Wij zijn onderdeel van de Natuur en hoe mooi is het om met je eigen natuur te verbinden in een natuurlijke omgeving.

De Aarde heeft een hartslag. Het Universum heeft een hartslag. In de natuur laten wij onze eigen hartslag resoneren met beiden. De Adem brengt ons daar waar heling of zuivering mag plaatsvinden. De Adem laat je reizen maken into the Beyond.

We kunnen het water aanroepen ons te helpen, de bomen, de planten, de vogels leren ons ons eigen lied te zingen. De wind waait door ons heen en haalt balast weg en streelt zachtjes onze wangen en haar.

We verbinden ons met de Elementen en gaan op reis. Wat zich openbaart in het moment is altijd wat we nodig hebben. In deze tijd van chaos en onzekerheid, leert de Adem ons om in het oog van de Storm te blijven.

Praktisch
26 juli 15.00 – 18.00
Locatie: bos bij Castricum (nadere info volgt na aanmelding)
Donatie: 44 Euro
max: 6 deelnemers

Deze journey gaat alleen door als het droog weer is. (Al kan regen ook een hele goede teacher zijn!!)

Voor verdere info over het Ademwerk, zie homepage van de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.