Shamanic Breath & Cacao Ceremonies

Ademwerk is een krachtige tool die we allemaal in ons dragen. Het is onze verbinding met Spirit, de Grote Geest van Al dat leeft. Dit is hetgeen wat ons zo diep raakt bij het Ademwerk; het heeft niets van buiten af nodig, en iedereen heeft er toegang toe om deze tool te gaan inzetten in het leven. De adem is er altijd en kan je overal brengen, het brengt ons allen terug naar waar het om draait: het her-inneren van onze essentie.

Adem brengt heling en een psycho- spirituele transformatie opgang. Het helpt je patronen te doorbreken, emotionele blokkades op te heffen en steeds meer te leven vanuit jouw authentieke Zelf.

14 november: 13.45 – 17.30
locatie: Boerderij Landzicht, Velserbroek
Ademwerk & Cacao en a touch of magic
Donatie: 77 Euro
max: 12 deelnemers

Deze reis is een co- creatie met Jeanette Branderhorst van Human Spirit
De Energetische Winter is begonnen. De reis naar binnen gaat nu naar diep en donker. Moeder Aarde ligt er verlaten en kaal bij maar binnen in haar liggen de zaden in afwachting van nieuw leven. De laatste bladeren worden door de november stormen van de bomen geblazen en het land is stil.

We gaan in winterslaap de droomwereld in, naar binnen. Grootmoeder Cacao neemt ons bij de hand, houdt ons warm en ons hart open. We volgen de magie, gevoed door een microdosering psylocibin, door ons eigen landschap. The dreamtime, waar we reizen met onze Adem, ruimte makend voor nieuwe zaden op het Levenswiel.

In sjamanistische culturen wordt de Dreamtime als de werkelijke wereld gezien. Hier kunnen we bewust een Nieuwe Aarde dromen; een wereld vol magie, harmonie en liefde. Voorbij de illusie

We nemen afscheid van datgene wat het leven niet meer doorlaat. Het verval van oude waarden en gedachten die niet meer levensvatbaar zijn. Langgekoesterde illusies laten we los. Zonder deze ballast die ons verzwaard dwalen we af naar onze Dreamstate, waarbij we bewust a new world into being kunnen dromen.

Voel je welkom om deze Dreamtime met ons te reizen. Met Adem, Cacao en een microdosering die ons helpt dieper te zakken en de Magie in onze zaden te planten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts