Shamanic Breath & Cacao Ceremonies

Ademwerk is een krachtige tool die we allemaal in ons dragen. Het is onze verbinding met Spirit, de Grote Geest van Al dat leeft. Dit is hetgeen wat ons zo diep raakt bij het Ademwerk; het heeft niets van buiten af nodig, en iedereen heeft er toegang toe om deze tool te gaan inzetten in het leven. De adem is er altijd en kan je overal brengen, het brengt ons allen terug naar waar het om draait: het her-inneren van onze essentie.

Adem brengt heling en een psycho- spirituele transformatie opgang. Het helpt je patronen te doorbreken, emotionele blokkades op te heffen en steeds meer te leven vanuit jouw authentieke Zelf.

18 juli 2021: 13.45 – 17.15
locatie: Boerderij Landzicht
Ademwerk & Cacao
Donatie: 65 Euro
max: 12 deelnemers
Deze reis is een co- creatie met Jeanette Branderhorst van Human Spirit

Dit is een periode van creativiteit. We leven nog steeds in het Zuiden van het wiel en als je naar de natuur kijkt, heeft ze haar rijpheid bereikt. In deze tijd vervolmaken we wat we verworven hebben en verfijner we onze talenten en kwaliteiten. Onze eigen ruwe diamant begint steeds meer te schitteren.
Wat je in het Oosten van het Wiel hebt opgebouwd; de zaden die je toen plantte, worden nu klaar gestoomd voor de oogst. Koester nieuwe vormen en blijft het voeden. In deze tijd vind expansie ongehinderd plaats.
Onze eigen Adem en Grootmoeder Cacao zullen ons weer de weg wijzen naar verfijning en expansie
Tickets & aanmelding

https://www.chipta.com/tickets/event/36805/shamanic-breath-cacao-ceremony/

08 augustus: 13.45 – 17.15
locatie: Duingebied Castricum buiten ceremonie
Ademwerk & Cacao
Donatie: early bird 38 Euro
Regular bird 48 Euro
max: 25 deelnemers
Deze reis is een co- creatie met Jeanette Branderhorst van Human Spirit

Voor deze Lions Gate organiseren wij een groot event, buiten in de natuur om in de energie van de Lions Gate te ademen, in verbinding met Grootmoeder Cacao & met de hulp van de Grootvader openen wij ons voor de portaal die opengaat op deze dag.
We openen onze eigen portal om de energie uit de Kosmos, op deze belangrijke energetische dag, te kunnen ontvangen.
We hopen op veel mensen want hoe meer mensen, hoe meer energie, hoe sterker het veld en hoe meer we ons kunnen verbinden met de Portal van de Lions Gate.
Op 8-8 staat de Zon staat in Leeuw en de ster die aan de hemel staat is Sirius. Het getal 8 staat voor oneindigheid, het is de representatie van het onsterfelijke bewustzijn waar onze ziel mee verbonden is. De energie die op deze dag naar Aarde komt, activeert onze DNA en zal je in staat stellen je te verbinden met een hogere staat van bewustzijn en andere dimensies. Het is goed om jezelf te reiningen zodat je ontvankelijk word voor deze energie.
Dit doen we door te Ademen zodat we onszelf zowel reiningen als openstellen en een krachtige intentie neerzetten om te ontvangen.
Voor tickets & aanmelding

https://www.chipta.com/tickets/event/36187/lions-gate-cacao-breath-ceremony/

Voor verdere info over het Ademwerk, zie homepage van de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts