Opleiding Ademcoach van de Nieuwe Aarde

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van ziekte en ongemak.
De nieuwe tijd vraagt ons om onze schaduwkant onder ogen te zien, te helen en met zachtheid te transformeren
Om ruimte te scheppen in waar we nog niet vrij zijn
Om controle volledig los te laten
en in Overgave te leven
In Liefde te leven
Wil jij bedragen aan de manifestatie van de Nieuwe Aarde? Mensen te begeleiden om datgene te kunnen leven wat hen het meest gelukkig maakt
Naast hen te staan in deze transformatieve tijden

Whale Star Breathworks
Organiseert maandelijks de Shamanic Breath & Cacao Ceremonie. Hierbij volgen wij de energie van het Medicijn Wiel. Cacao opent ons hart en brengt ons op zachtmoedige wijze naar de wijsheid van ons hart, waarin onze talenten en eigenschappen verborgen liggen. Ze helpt ons de schatkist van onze hartenergie te openen. In dit unieke ademwerk werken we vanuit een sjamanistische grondslag waardoor er eerst een energetisch (sjamanistisch) veld zal worden neer gezet alvorens we het Ademwerk starten. De ervaring leert dat er hierdoor veel meer loskomt tijdens het Ademwerk. Tijdens de sessie werken we vanuit sjamanistische principes in healing en begeleiding voortkomend uit studies in Kern sjamanisme, Siberisch sjamanisme en Inca sjamanisme.
De Ceremonies zijn een co-creatie van Shunyata Medicine en Jeannette Branderhorst van Human Spirit. Zij is een ervaren breathwork practioner en gepassioneerd sjamanistisch practioner. Daarnaast is Jeannette heel bedreven in Human Design. Haar gave is haar fijn gevoeligheid die zij inzet om jou naar jouw eigen innerlijke wijsheid te brengen.
Samen vormen wij een fijn team die in staat zijn een krachtig veld neer te zetten, waarin je met zachtheid en veiligheid naar het diepste van jouw zijn en essentie word gebracht.


In Januari 2022 organiseren wij samen de training tot Adem Coach van de Nieuwe Aarde


Data opleidingsdagen: 28-01, 04-1, 11-02, 18-02, 25-02, 11-03, 18-03, 25-03

Kosten opleiding: 1111 Euro


Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho- spiritueel transformatieproces op gang brengt. De afgelopen jaren heb ik met veel ontzag de helende processen van de deelnemers aanschouwt. Het heeft mij diep geraakt waardoor ik op het punt ben gekomen dat ik dit wil doorgeven.
In de afgelopen 10 jaar heb ik diepe teachings in Ademwerk en Sjamanisme mogen ontvangen. Door deze twee technieken met elkaar te laten samenvloeien, is het geheel meer dan de som der delen.
In onze ceremonies hebben we eigenlijk alleen maar positieve feedback ontvangen en doordat we zoveel liefde en passie voelen voor dit werk, hebben we besloten om onderricht te gaan geven en hebben we onze intentie gezet om onze kennis en kunde te gaan delen.
In deze waanzinnige tijd van transformatie en shedding our old skin, is het tijd dat we mensen weer in contact brengen met wie ze zijn. Met hun essentie en authentieke Zelf. Het is een tijd waarin we ons weer moeten verbinden met Moeder Aarde, met Spirit en met het Leven zelf.
Deze training leert je om te werken in een energetisch veld. Het leert je hoe je niet alleen werkt maar met een veld van krachten en energiën die meer zien dan wij en hoe je een team kan vormen met jouw helpers.
Het leert je hoe te werken met Ademwerk; zowel fysiek als energetisch. Je leert hoe je helend werk met de Adem kan verbinden; hoe je prayers doet en met energie kan werken.

Een opleiding die je opleidt om energiewerk met  lichaamswerk te combineren en je in staat stelt in een veld van jouw unieke helpers en de Sjamanistsiche werelden te kunnen werken. We gaan werken met prayerwerk, verschillende ademtechnieken en methoden, het inzetten tijdens het ademwerk. Daarnaast leert deze opleiding hoe je sacred space gecreëerd en een goede spaceholder wordt. Vele extra’s komen aan bod die je bij andere ademwerk opleiding niet mee krijgt, zoals het werken met plantenspirits voor reiningen en zuiveren als mede om het ademwerk te bekrachtigen. Dit is een ademwerk opleiding die zowel Aards als Spiritueel is, omdat we dit als mens ook zijn. Het zal je intuïtie verfijner en je passie doen groeien.

Wil je meer infomatie over deze bijzondere opleiding, mail dan naar info@praktijk-shunyata.nl

Als je gelijk een JA voelt om de opleiding te gaan doen, kan je hieronder je plekje zeker stellen door op de button te klikken en een ticket te bemachtigen. Nadat je je ticket hebt gekocht, heb je een aanbetaling voor de opleiding gedaan en zul je een intake formulier ontvangen per mail en zal er nog een intake gesprek volgen. Mocht je toch niet geschikt blijken voor de opleiding, wordt de aanbetaling volledig gerestitueerd.

Bij een positieve intake, gelden de Algemene Voorwaarden, te vinden op deze site.

Voorwaarden voor een positieve intake zijn een stabiele mentale en fysieke gezondheid. Bij gebruik van psychotrope medicatie, wordt deelname aan deze opleiding uitgesloten


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts