Open Dag Opleiding tot Ademcoach van de Nieuwe Aarde

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van ziekte en ongemak.
De nieuwe tijd vraagt ons om onze schaduwkant onder ogen te zien, te helen en met zachtheid te transformeren
Om ruimte te scheppen in waar we nog niet vrij zijn
Om controle volledig los te laten
en in Overgave te leven
In Liefde te leven
Wil jij bedragen aan de manifestatie van de Nieuwe Aarde? Mensen te begeleiden om datgene te kunnen leven wat hen het meest gelukkig maakt
Naast hen te staan in deze transformatieve tijden
Kom dan naar de Open dag voor de opleiding AdemCoach van de Nieuwe Aarde

Whale Star Breathworks
Organiseert maandelijks de Shamanic Breath & Cacao Ceremonie. Hierbij volgen wij de energie van het Medicijn Wiel. Cacao opent ons hart en brengt ons op zachtmoedige wijze naar de wijsheid van ons hart, waarin onze talenten en eigenschappen verborgen liggen. Ze helpt ons de schatkist van onze hartenergie te openen. In dit unieke ademwerk werk ik vanuit een sjamanistische grondslag waardoor er eerst een energetisch (sjamanistisch) veld zal worden neer gezet alvorens we het Ademwerk starten. De ervaring leert dat er hierdoor veel meer loskomt tijdens het Ademwerk. Tijdens de sessie werk ik zodoende ook vanuit sjamanistische principes in healing en begeleiding voortkomend uit studies in Kern sjamanisme, Siberisch sjamanisme en Inca sjamanisme.
De Ceremonies doe ik samen met Jeannette Branderhorst van Human Spirit. Zij is een ervaren breathwork practioner en gepassioneerd sjamanistisch practioner. Daarnaast is Jeannette heel bedreven in Human Design. Haar gave is haar fijn gevoeligheid die zij inzet om jou naar jouw eigen innerlijke wijsheid te brengen.
Jeannette & Gaby vormen samen een fijn team die in staat zijn een krachtig veld neer te zetten, waarin je met zachtheid en veiligheid naar het diepste van jouw zijn en essentie word gebracht.

In Januari 2022 organiseren wij samen de training tot Adem Coach van de Nieuwe Aarde


Data opleidingsdagen: 28-01, 04-1, 11-02, 18-02, 25-02, 11-03, 18-03, 25-03

Kosten opleiding: 1111 Euro


Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho- spiritueel transformatieproces op gang brengt. De afgelopen jaren heb ik met veel ontzag de helende processen van de deelnemers aanschouwt. Het heeft mij diep geraakt waardoor ik op het punt ben gekomen dat ik dit wil doorgeven.
In de afgelopen 10 jaar heb ik diepe teachings in Ademwerk en Sjamanisme mogen ontvangen. Door deze twee technieken met elkaar te laten samenvloeien, is het geheel meer dan de som der delen.
In onze ceremonies hebben we eigenlijk alleen maar positieve feedback ontvangen en doordat we zoveel liefde en passie voelen voor dit werk, hebben we besloten om onderricht te gaan geven en hebben we onze intentie gezet om onze kennis en kunde te gaan delen.
In deze waanzinnige tijd van transformatie en shedding our old skin, is het tijd dat we mensen weer in contact brengen met wie ze zijn. Met hun essentie en authentieke Zelf. Het is een tijd waarin we ons weer moeten verbinden met Moeder Aarde, met Spirit en met het Leven zelf.
Deze training leert je om te werken in een energetisch veld. Het leert je hoe je niet alleen werkt maar met een veld van krachten en energiën die meer zien dan wij en hoe je een team kan vormen met jouw helpers.
Het leert je hoe te werken met Ademwerk; zowel fysiek als energetisch. Je leert hoe je helend werk met de Adem kan verbinden; hoe je prayers doet en met energie kan werken.

Een opleiding die je opleidt om energiewerk met  lichaamswerk te combineren en je in staat stelt in een veld van jouw unieke helpers en de Sjamanistsiche werelden te kunnen werken.

Wil je meer infomatie over deze Open Dag, mail dan naar info@praktijk-shunyata.nl

Voel je gelijk een JA, koop dan je ticket via onderstaande link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts