One Day Retreat “Veerkracht”

De 2e Editie van Kompas-Zie gaat over Veerkracht. Een reis door body, mind en soul met de energie van Kolibri.
De Kolibri is een behendig, kleurrijk en sierlijk vogeltje die in verbinding staat met het Noorden van het Medicijn Wiel. Deze bijzondere vogel legt weerzinwekkende afstanden af; is vastberaden en heeft een enorm doorzettingsvermogen.
Daarnaast kan de Kolibri zowel achteruit als vooruit vliegen. Een wezen dat ons kan leren wat veerkracht is. Om niet in het verleden te blijven hangen maar om flexibel en in beweging te blijven.
In het Noorden van het Wiel planten we de zaden voor een nieuwe ronde rondom de zon. In deze reis plant jij heel bewust de energie van Veerkracht in jouw zaden die jij tot wasdom wil laten komen.
Voel je welkom om deze reis met ons te maken.
We starten de dag met Naz’ magic restorative yoga. Naz’ weet als geen ander het lichaam te openen. Met zachtheid treden we het lichaam tegemoet om onze weerstand op te zoeken. Waar zijn we nog niet flexibel en kunnen we ruimte creëeren om veerkrachtiger in het leven te staan.
In de middag voedt Karlijn, ACT-coach (Acceptance & Commitment Therapy) gespecialiseerd in kernwaarden, de Mind. Op methodische wijze zal zij de zaden voeden van psychologische flexibiliteit. Dat betekent dat je flexibel om kunt gaan met lastige situaties, gedachten en gevoelens.
En tegelijkertijd kun je betekenisvolle stappen zetten die passen bij jouw waarden. Na deze dag zie jij hoe het er voor staat met jouw eigen veerkracht en wat jij kan doen om dit verder te ontwikkelen.
Je gaat naar huis met concrete stappen die bijdragen aan jouw veerkracht.
Gaby sluit de dag weer af om alles te laten integreren in de Soul. We zullen een AdemReis maken met de Kolibri. We volgen onze Adem als de golven van de zee, waarin we een psycho- spirituele transformatie opgang zetten die jouw veerkrachtig en helder van geest zal maken. De Kolibri her- innert ons aan onze oneindige Ziel; leert ons te richten op het goede in het leven en de lichtheid van zijn te beleven.
De dag krijgt een extra dimensie om we de reis zullen maken met de ondersteuning van Grootmoeder Cacao. Cacao en de Kolibri zijn beiden hart- openers.

Onze lichamen zullen gevoed worden met een biologische lunch en gezonde snacks zodat je genoeg energie hebt om de reis van de Kolibri te maken.

Investering:
Early Bird (tot 1 nov) 147 Euro
Regular Bird (tot 25 dec) 167 Euro
Late Bird 187 Euro

Wij zien er naar uit om deze Reis met jou te maken

Wees welkom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts