ADEMWERK

Ademwerk is een krachtige techniek om inzicht te krijgen, te helen, te zuiveren en patronen te doorbreken. We werken met de verbonden Ademhaling die ons verbindt met wat er ten diepste in ons leeft. We werken altijd met een intentie. Ademwerk kan op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen van onszelf werken. Het kan ons laten zien waarom we bepaalde zaken (nog) niet in ons leven hebben en brengt je daar waar heling nodig is. Het kan je mee op reis nemen. Het komt regelmatig voor dat mensen een trancedente ervaring hebben tijdens het Ademwerk of gaan reizen in Sjamanistische of energetische werelden.

Zodra je jezelf ademen hebt aangeleerd als een bewust gebed, ben je nooit meer alleen – Peggy Dylan

Het mooie aan Ademwerk is dat we deze krachtige tool allemaal in ons dragen. Het is de Verbinding met Spirit, met Moeder Aarde en Al dat leeft. Dit  raakt mij elke keer weer. We hebben niets van buitenaf nodig. Alles is er Al, in onze eigen Adem. Daarin zijn we allemaal gelijk. De Adem is er altijd en kan je overal brengen (afhankelijk van jouw intentie). In vele tradities wordt er gebruik gemaakt van de Adem om het natuurlijk evenwicht te herstellen; Pranayama, rebirhting, Mindfulness. de Wim Hof methode. Allemaal kennen ze het geheim van de Adem

Wat brengt het ons:                                                                                  

 • Het loslaten van spanning
 • Betere lichamelijke gezondheid
 • Verbetering van je atletische kunnen
 • Verbetering van het concentratievermogen
 • Meer vitaliteit en prettiger ouder worden
 • Ademwerk verhoogt seksualiteit en sensiviteit
 • Bijdrage tot emotioneel meesterschap
 • Ademwerk bouwt energie op
 • Zorgt voor pijnmanagement
 • Levert een psycho- spirituele transformatie
 • Ik krijg regelmatig de vraag wat Sjamanistisch Ademwerk is en hoe het verschilt van “gewoon” Ademwerk.

  Nu is Ademwerk voor mij nooit gewoon. Ik vind het zeer bijzonder dat we zijn gezegend met zo’n kracht binnen onszelf. Hoe de natuur ons deze bijzondere tool heeft gegeven. Ik heb ook andere vormen van Breathwork gedaan, zoals Transformational Breathwork en ook deze methode heb ik als zeer krachtig ervaren.

  Toch ligt mijn liefde en passie bij het Sjamanistisch Ademwerk. Wat maakt dit anders? Ik ervaar het verschil vooral in het zetten van een Sjamanistisch/ energetisch veld dat word neergezet alvorens het Ademwerk begint. Deze energie laat mij altijd zien wat er belangrijk is voor de mens die ademt. Ik en de mens die ademt heeft toegang tot andere vormen van informatie. Krachtdieren, voorouders en andere spirithelpers kunnen verschijnen als het veld is aangeroepen. Je zou kunnen stellen dat bij Sjamanistisch Ademwerk we niet alleen louter onze fysiek aanspreken. Bij Sjamanistisch Ademwerk ademen we met ons hart, onze spirit en onze ziel.

  Het andere verschil zit hem in het werken met intentie. Bij elk sjamanistisch werk, wordt er gewerkt met intentie, zo ook bij deze vorm van ademwerk. Deze intentie geeft richting. we komen met onze intentie, onze hulpvraag, bij Spirit en/ of bij Moeder Aarde en vragen hulp aan spirithelpers die in alle dimensies en tijden tegelijk leven. zij zien het grote overzicht en geven ons antwoord of healing. Belangrijk hierbij is dat we altijd danken voor wat we mogen ontvangen.

  Linda Star Wolf, de grondlegster van Sjamanistisch Ademwerk, spreekt over een “shamanic psychospiritual experience”, dat alle werelden verenigd tijdens de AdemReis.

  Sjamanistisch Ademwerk gaat niet alleen over het heel worden van het verleden. Het gaat ook over contact maken en het integreren van het nieuwe bewustzijn waar we momenteel als collectief naar toe bewegen. We kunnen hierbij hulp krijgen uit Sjamanistische werelden zodat onze eigen innerlijke Sjamaan kan ontwaken. Dit begint met onze eigen container sterker en groter maken zodat we dit nieuwe bewustzijn kunnen gaan dragen. Het helpt ons een open mind en hart te ontwikkelen; stevig gegrond in de Aarde. We bouwen een stevige tempel om onze Spirit vorm te kunnen geven.

  Eén van de hoofd doelen van Sjamanistisch Ademwerk is om het bewustzijn van de reiziger levendig te maken, te ontwaken en om te gaan met de obstakels die het leven biedt om zodoende zijn/ haar zielenpad en heilige doel in dit leven te ont- dekken.

  Voor mij gaat Sjamanistisch Ademwerk zo diep. Ik leer elke keer weer een andere laag kennen; zowel in de begeleiding als wanneer ik zelf adem.

  “The Shamanic Breathwork proces merges the older Scorpio mysteries of death and rebirth with newer downloads from the Aquarian energies of peace, love and inner wisdom. We are now being called to embrace and unite these two paradigms, incorporating both of their gifts into our present day lives. We are becoming cocreators in the now, and as present- day shamanic beings, helping to envision and invent the future, rather than becoming a passive byproduct of it” – Linda Star Wolf

  Investering:

  Afhankelijk van de duur van de sessie. Zie tarieven voor verdere info Euro

  Advies: Reis van 3 sessies met een interval van ongeveer 2 weken

  Heb je zelf een bad thuis of toegang tot een bad, dan behoort Warm Water Rebirthing ook tot de mogelijkheden. Deze manier van Ademwerk bootst het geboorteproces na en is over het algemeen een zacht proces maar onderschat de diepe processen die hiermee kunnen gebeuren niet.

  Call forth the sacredness of the Earth now, the holiness of the living, breathing planet and breathe with the Earth. Blessing and being blessed as the light of the Earth flows to you and as the Light of your own heart flows to the beloved Earth. There is a partnership, a communion between you and the Land, between the Land and you. This runs deep beneath the streets, deep beneath the buildings, deep throughout and beneath the seas. The earth is sacred. the earth is our mother; we must take care of her

  – Sharon McErlane from A Call to Power: the Grandmothers Speak