ADEMWERK

Ademwerk is een krachtige techniek om inzicht te krijgen, te helen, te zuiveren en patronen te doorbreken. We werken met de verbonden Ademhaling die ons verbindt met wat er ten diepste in ons leeft. We werken altijd met een intentie. Ademwerk kan op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen van onszelf werken. Het kan ons laten zien waarom we bepaalde zaken (nog) niet in ons leven hebben en brengt je daar waar heling nodig is. Het kan je mee op reis nemen. Het komt regelmatig voor dat mensen een trancedente ervaring hebben tijdens het Ademwerk of gaan reizen in Sjamanistische of energetische werelden.

Zodra je jezelf ademen hebt aangeleerd als een bewust gebed, ben je nooit meer alleen – Peggy Dylan

Het mooie aan Ademwerk is dat we deze krachtige tool allemaal in ons dragen. Het is de Verbinding met Spirit, met Moeder Aarde en Al dat leeft. Dit  raakt mij elke keer weer. We hebben niets van buitenaf nodig. Alles is er Al, in onze eigen Adem. Daarin zijn we allemaal gelijk. De Adem is er altijd en kan je overal brengen (afhankelijk van jouw intentie). In vele tradities wordt er gebruik gemaakt van de Adem om het natuurlijk evenwicht te herstellen; Pranayama, holotropisch ademwerk en rebirhting, Mindfulness. de Wim Hof methode. Allemaal kennen ze het geheim van de Adem

Wat brengt het ons:                                                                                  

 • Het loslaten van spanning
 • Betere lichamelijke gezondheid
 • Verbetering van je atletische kunnen
 • Verbetering van het concentratievermogen
 • Meer vitaliteit en prettiger ouder worden
 • Ademwerk verhoogt seksualiteit en sensiviteit
 • Bijdrage tot emotioneel meesterschap
 • Ademwerk bouwt energie op
 • Zorgt voor pijnmanagement
 • Levert een psycho- spirituele transformatie
 • Tijdens mijn training als Ademwerk practioner heb ik zelf zulke diepe spirituele ervaringen mogen hebben dat zo’n diep transformatieproces in beweging heeft gezet, dat ik voor altijd in ontzag en nederigheid naar deze techniek buig. Ik voel mij enorm enthousiast om dit nu door te mogen geven om mensen dichter bij zichzelf te brengen en te kunnen ervaren dat het licht in hun leeft om zo vol vertrouwen de wereld tegemoet te treden. Ik voel mij gezegend dat ik dit werk mag doen.

  Ik werk vanuit een Sjamanistische grondslag waardoor ik een Sjamanistisch veld neer zet alvorens we het Ademwerk starten. Mijn ervaring is dat er dan veel meer gebeurt tijdens het Ademwerk. Ook hebben ademwerkers de kans om vooraf om een krachtdier te vragen die hen kan helpen tijdens de AdemReis. Mocht je dit vervelend vinden maar wil je wel graag het Ademwerk doen, laat het mij dan weten. We kunnen dan onderzoeken wat voor jou de prettigste manier is om het Ademwerk te kunnen doen. Je veilig voelen staat altijd op nummer 1.

  Investering: 85 Euro voor Individuele Sessie

  Advies: Reis van 3 sessies met een interval van 2 weken

  Investering: 240 Euro


  Call forth the sacredness of the Earth now, the holiness of the living, breathing planet and breathe with the Earth. Blessing and being blessed as the light of the Earth flows to you and as the Light of your own heart flows to the beloved Earth. There is a partnership, a communion between you and the Land, between the Land and you. This runs deep beneath the streets, deep beneath the buildings, deep throughout and beneath the seas. The earth is sacred. the earth is our mother; we must take care of her

  – Sharon McErlane from A Call to Power: the Grandmothers Speak