“Enter the dream” werken met dromen

op afspraak

 

In het Sjamanisme maken we onderscheid tussen grote en kleine dromen. Kleine dromen gaan over de verwerking van alledag. Grote dromen kunnen ons inzichten, boodschappen of waarschuwingen geven en roepen ons op tot handelen.

•We werken samen om toegang te krijgen tot, de vaak nog onbewuste bron van kennis en kracht die ieder mens in zich draagt.

•Dromen ontspringen uit diezelfde bron en kunnen invloed hebben op handelen in het dagelijks leven, gezondheid, zelfkennis, persoonlijke groei en spiritualiteit. Je kan hieruit opmaken dat dromen hun werking hebben op het fysieke vlak, het emotionele vlak, het mentale vlak en het spirituele vlak.

 

•Droomwerk kan gedaan worden vanuit Sjamanistisch werk als mede kunnen we Focussen op dromen en Voice Dialogue op droomwerk toepassen.

•Met Sjamanistisch droomwerk gaan we terug in de droom om te kijken wat er nog meer is en word de droom verder gedroomd. De essentie van het werken met focussen is dat de gevoelssensatie in je lichaam bepalend is voor de interpretatie van een droombeeld. Bij voice dialogue gaan we op zoek naar de personen in de droom en welk deel in ons zij vertegenwoordigen.