Basiscursus introductie Sjamanisme

op afspraak

Basiscursus Sjamanisme

 

 In vier ontmoetingen leer je kennismaken met een aantal basisprincipes/ technieken van het Sjamanisme, zoals ze mij geleerd zijn vanuit de Siberische Traditie. Daarin is ruimte om te onderzoeken hoe je dit in je dagelijks leven kan leren toepassen.

 

De 1e Ontmoeting staat in het teken van reiningen en zuiveren. Je leert hoe je jezelf en jouw huis kunt reinigen. We werken met de PlantSpirits Salie en Pali Santo. Je leert hoe je kan werken met de Spirit van Water en gebruik te maken van de vier Elementen.

 

De 2e Ontmoeting vind zich in een natuurgebied plaats. We gaan naar buiten en je leert hoe je op een respectvolle manier een gebied kan binnentreden en contact kan maken met deze plaats. Ook hier gaan we met de Spirit van Water werken om een diepere verbinding te ontwikkelen.

 

De 3e ontmoeting staat in het teken van de Ontmoeting met een Krachtdier. We maken een trancereis om jouw dier van dat moment te ontmoeten. Welk dier wacht op jou in de Onderwereld om je te helpen tijdens deze periode in jouw leven?

 

De 4e ontmoeting staat in het teken van het Medicijn Wiel. Hierin gaan we werken met de verschillende windrichtingen en leer je hier mee te werken.