Sjamanistische Reis door de Chakras

op afspraak

Training van 7 sessies waarin we alle Chakras doorlopen en bij ieder Chakra contact maken met Spirithelpers uit het Staande volk, het Stenenrijk en het Dierenrijk. Door hulp te vragen aan Spirithelpers zal je een krachtige healing ontvangen op de Chakras omdat Spirithelpers in meerdere werelden tegelijk leven en meer weten en zien dan dat wij doen, kan de healing op een veel dieper niveau doorwerken. We werken met trancereizen en je leert oefeningen om zelf thuis toe te passen. Zo heb je altijd een “first aid kit” bij de hand als je merkt dat je ergens tegen aan loopt in het leven. Je leert de thematiek die bij de desbetreffende chakra’s horen zodat je leert voelen welk chakra uit balans raakt tijdens je leven. Hier kan je dan zelf mee verder. Je krijgt praktische tools in handen om je telkens weer te verdiepen. Je leert diagnostisch kijken zodat jij jezelf steeds beter leert kennen en wat je nodig hebt op een bepaald moment. Dit omdat de chakra’s jouw hele leven in beweging zijn. Daarbij krijgt je een stevige gronding en word jouw spirit “opgerekt” door te werken met de Sjamanistische werelden. De Spirit van een mens krijgt nooit meer dezelfde afmeting zodra hij in contact is getreden met deze werelden. Je wereld word groter en je visie veranderd. Na deze training zul je nooit meer hezelfde zijn en je meer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen.

 

Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur als je de cursus individueel volgt. In groepsverband duren de sessies ongeveer 2,5 uur.

 

We doorlopen de Chakras chronologisch

 

1e Chakra – Wortel Chakra – Verbinding met de Aarde en je angst achter je laten.

Tijdens deze sessie doen we een Dismemberment waarbij je even tijdelijk jouw lichaam kwijtraakt om te voelen wat je werkelijk bent. Je maakt contact met een Krachtdier en ervaart jouw authentieke Zelf. Je leert te werken met Aarde energie en hoe je hierin een stevig fundament in jouw lichaam kunt neerzetten. Je komt hierdoor krachtiger in de wereld te staan.

 

2e Chakra – Sacraal Chakra – Jouw Levensrivier

Tijdens deze sessie leer je hoe je kan samenwerken met de Spirit van Water en waterSpirits. Je leert hoe je je auralagen en fysieke lichaam kan reiningen met de Spirit van Water. Omdat dit chakra ook het chakra van de dualiteit is, maken we tijdens deze sessie een trancereis om onze schaduwkant te ontmoeten en te integreren.

 

3e Chakra – Solar Plexus – werken met het element Vuur

We gaan werken met de Zonnenenergie en leren hoe je jouw Solar Plexus kan versterken middels een oefening uit de Energetische Bescherming. Dit is een krachtige tool om jouw solar plexus op te vullen waarneer je daar behoefte aan hebt. Verder transformeren we gevoelens van schuld en

schaamte.

 

4e Chakra – Hart Chakra – werken met het element Lucht

Je leert de Heilige Ruimte achter je hart kennen. Hierna zul je je altijd veilig en geborgen kunnen voelen binnenin jezelf. Ook leer je tijdens deze sessie een zuiveringsritueel die zijn oorsprong vind in de yoga traditie.

 

5e Chakra – Keel Chakra

We gaan werken met de Spirit van zangvogels om expressie te geven aan wie je wilt zijn. Jouw creativiteit zal meer gaan stromen en je leert het Universum en haar trilling/ vibratie kennen.

 

6e Chakra – 3e Oog

We gaan werken met de Spirit van hert en kristal. Je leert hoe te reizen naar de wereld van de Toekomst en de Opperwereld om zodoende de Schepper van jouw eigen leven te worden.

 

7e Chakra – Kruin Chakra

We gaan werken met Spirit van Adelaar. Het ervaren van Eenheidsbewustzijn.