INTUÏTIVE ONTWIKKELING

Maak contact en Ontwikkel jouw Spiritualiteit

Ieder mens is een Spiritueel wezen. Vaak worden we zo opgeslokt door het dagelijks leven of zijn we op een bepaalde manier gevormd waardoor we een essentiëel deel in ons zelf (deels) zijn kwijtgeraakt of vergeten. Feitelijk raken we nooit iets echt kwijt en kunnen we op elk gewenst moment weer contact maken met ons Spirituele Zelf. Je zou het kunnen zien als een ontmoeting met een oude bekende; een oude vriendschap waar weer nieuw leven in word geblazen.
In dit programma leren we weer contact maken met onze intuïtie of een dieper contact, met het Spirituele Zelf in onszelf, die intuïtief, hooggevoelig en wijs is.
Dit doen we door het chakra systeem te volgen. Dit is een eeuwenoud systeem voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ieder mens heeft 7 hoofdchakra’s die ieder voor een bepaald thema staan.
Wil je met meer vertrouwen in het leven staan?
Wil je sensitiever en intuïtiever het leven door?
Met een open hart en de verbinding met het hele Universum voelen?

Dan is deze cursus voor jou!! Spelenderwijs, begeleid door drum en zang, leren we contact maken met het Leven zelf, het leven in jou, want dat is wat Spirit(ualiteit) werkelijk is. Je eigen Spirit voelen, je essentie, jouw levenskracht en je daarmee verbinden, zodat jij je altijd verbonden voelt met Al dat leeft.

Praktisch: 7 ontmoetingen van 2 uur
Investering: 599 Euro 


Verder bied ik een traject aan om kennis te maken met de grondbeginselen van het Sjamanisme. Er zijn iets van 400 stromingen binnen het Sjamanisme. In vier ontmoetingen leer je kennismaken met een aantal basisprincipes/ technieken van het Sjamanisme, zoals ze mij geleerd zijn door Petra Giesbergen van het Instituut voor Siberisch Sjamanisme. Daarin is ruimte om te onderzoeken hoe je dit in je dagelijks leven kan leren toepassen.

 

De 1e Ontmoeting staat in het teken van reiningen en zuiveren. Je leert hoe je jezelf en jouw huis kunt reinigen. We werken met de PlantSpirits Salie en Pali Santo. Je leert hoe je kan werken met de Spirit van Water en gebruik te maken van de vier Elementen.

 

De 2e Ontmoeting vindt in een natuurgebied plaats. We gaan naar buiten en je leert hoe je op een respectvolle manier een gebied kan binnentreden en contact kan maken met deze plaats. Ook hier gaan we met de Spirit van Water werken om een diepere verbinding te ontwikkelen.

 

De 3e ontmoeting staat in het teken van de Ontmoeting met een Krachtdier. We maken een trancereis om jouw dier van dat moment te ontmoeten. Welk dier wacht op jou in de Onderwereld om je te helpen tijdens deze periode in jouw leven?

 

De 4e ontmoeting staat in het teken van het Medicijn Wiel. Hierin gaan we werken met de verschillende windrichtingen en leer je hier mee te werken.

 

Praktisch: De ontmoetingen duren ongeveer 2 uur
Investering: 399 Euro